Elektriker till byggström på Västlänken i Göteborg

Om företaget:

eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen. Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker och ledande montörer, och tillämpar installationsavtalet.
Vi arbetstoppar befintliga projekt, eller går in med hela arbetslag. Hos oss har du därför möjlighet att testa på flera olika projekt och därmed kompetensutvecklas inom el-branschen.

Just nu söker vi elektriker som vill vara med på Sveriges största infrastrukturprojekt Västlänken. Ett projekt som kommer fortgå i några år, och där du som arbetar med tillfällig byggström kommer ha en stor betydande roll för att förse hela arbetsplatsen med el.

Har du fler frågor om tjänsten, vänligen kontakta eLinked kontoret i Göteborg på 031-133676.

Jobbeskrivning:

Du kommer först och främst arbeta med att montera tillfällig el och bygg-centraler runt om på område Centralstationen i Göteborg, som är till för att hålla arbetsplatserna med ström tillfälligt under byggnationen.
Tjänsten innefattar både nyinstallation och flytt av el utefter beställning, samt service och underhåll av befintlig byggström.
Ex. Kabelmatningar i mark och i luften, byta / bygga ut säkringar, kabelskarvningar, Potentialutjämningar, belysning etc.

Området är på centralstationen och arbetsplatsen är stor, du kommer behöva åka runt med dina kollegor i servicebil på olika arbetsuppgifter och kunna hantera inkommande samtal på nya beställningar, service och felsökningar.
Det krävs en del dokumentation via dagbok för daglig redovisning av arbete och timmar mot beställare, därav är det viktigt att hantera Svenska eller engelska i tal och skrift obehindrat, samt kunna hantera dator/surfplatta.

Tjänsten erbjuder:

- God lön utefter erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
- Generöst friskvårdsbidrag
- Arbetstelefon
- Surfplatta/dator
- Kompetenshöjande utbildningar inom branschen
- Företagets rabatter
- Roliga aktiviteter med firman
- Fri omväxlande vardag med många trevliga kollegor

Din profil

Du behöver inte ha liknande erfarenhet sen tidigare, men det är meriterande om du arbetat med byggel/temp-el sedan innan. Viktigt är att du har tidigare bakgrund som elektriker och intresserad av att arbeta med något nytt. Tjänsten är till största del förlagd utomhus så du behöver trivas att arbeta med kroppen ute i friska luften.

Krav för att söka på tjänsten:

-Relevant yrkeserfarenhet från el-branschen,

-ECY-certifikat, eller likvärdigt el-certifikat

-B-körkort.

- Flytande svenska eller engelska i tal och skrift.

Meriter:
Certifikat som: Esa, Liftkort, Fallskydd, Heta arbeten, AMS-arbete med spänning etc.
Erfarenhet av Service eller byggström sedan innan.