Teknisk projektledare till ett växande bolag inom port och passage

Om företaget:

Kundföretaget grundades på 1980-talet och har funnits i Sverige sedan 2012. Kundföretaget tillverkar och levererar kompletta säkerhetslösningar för flerbostadshus och företag.
Kundföretaget erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar inom passerkontroll, porttelefoni, brand- och nödkommunikationssystem. Kundföretaget finns i dag representerat i Sverige, Danmark och Slovenien.

Företaget strävar efter att bli den mest attraktiva leverantören på marknaden inom segmentet med professionella säkerhetslösningar till företag, projektutvecklare och bostadsrättsföreningar över hela landet. Produkternas höga grad av flexibilitet gör det möjligt för användaren att hitta innovativa lösningar, oavsett hur säkerhets- och passerkontrollbehoven ser ut.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är redo att ta nästa kliv i karriären och växa in i din roll.
Du har en god servicekänsla och en passion för att skapa hög kundnöjdhet. Du agerar lösningsorienterat och med förståelse för både kundens och företagets behov. Din positiva och öppna attityd bidrar till en trivsam arbetsmiljö.
I företagets växande skede kommer rollen erbjuda dig möjligheten att aktivt påverka och utveckla deras arbetsmetoder, rutiner och framtid. Kundföretaget värdesätter din förmåga att ta egna initiativ och forma din roll på ett sätt som spelar till dina styrkor.
Du kommer att vara ansiktet utåt och sprida glädje med din vänliga attityd. Du kommer inte bara att lösa problem, utan också att identifiera möjligheter till förbättringar och proaktivt föreslå lösningar.

Företaget lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för personlig utveckling.

Arbetsuppgifter:

Inledande ansvar:
I din roll som Teknisk Projektledare kommer du att ha ansvaret för att leda tekniska projekt som säljs och överlämnas från säljorganisationen. Du kommer att planera, samordna och genomföra dessa projekt med fokus på kundtillfredsställelse och leverans i tid. Dokumentation av genomfört arbete kommer att vara en viktig del av din roll, och du förväntas hantera affärsverksamheten noggrant och med hög integritet.
Under installationsfasen kommer du att vara kundens primära kontakt och ansvara för att planera leveranser samt se till att alla nödvändiga åtgärder vidtas för en smidig process. Utöver detta kommer du att erbjuda teknisk support och utbildningar i deras produkter, både via telefon och genom personlig närvaro hos kund.
Som en del av deras nordiska teknikgrupp kommer du att delta aktivt i frågor som rör produktutveckling och produktkvalitet. Du kommer även att bistå säljorganisationen med teknisk expertis vid projektering av olika kundprojekt.
Resor kan förekomma, främst inom Sverige och Danmark, men även utanför dessa länder om det krävs.

Framtida ansvar, befogenheter och arbetsuppgifter:
För rätt person är målet att utöver de inledande ansvarsuppgifterna på sikt att utökas med följande ansvarsområden:
- Ansvara för rekrytering av ny personal till teknik- och serviceorganisationen för att säkerställa kompetens och kapacitet.
- Personalansvar för övrig teknisk personal i Sverige och vara ansvarig för att dagligen styra och planera deras arbetsuppgifter.
- Du kommer att samordna ditt arbete med teknikorganisationen och motsvarande tjänst i Danmark för att säkerställa effektivitet och samarbete.
- Driva utvecklingen av teknik- och serviceorganisationen för att möta framtida utmaningar och behov.
- Du kommer att ha ansvar för budgeten för teknik- och serviceorganisationen och säkerställa effektiv resursanvändning.

Då vi arbetar med säkerhet kommer du behöva uppvisa ett utdrag från belastningsregistret.

Krav

- Stort IT-intresse då du kommer arbeta med både mjukvara, hårdvara och nätverk
- Grundläggande erfarenhet av passerkontroll och porttelefoni
- God kommunikationsförmåga
- Grundkunskap inom IT-området, gärna nätverksteknik. Du kan även vara utbildad elektriker.
- Arbetslivserfarenhet från ledande befattning eller motsvarande. Som motsvarande kan arbetslivserfarenhet som ledande montör eller team/arbetsledare räknas.
- God kunskap i Svenska och Engelska i både tal och skrift
- Körkort B

Det är meriterande om du

- Har arbetat med projektledning
- Arbetat med passerkontroll och porttelefoni
- Är utbildad inom IT-området, gärna inom nätverksteknik, installationselektriker eller elektriker
- Erfarenhet av personalansvar
- Har en bakgrund som säkerhetstekniker
- Har en bakgrund som starkströmselektriker

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-09-22