Arbeta hos elinked

Så är det att arbeta på eLinked

eLinked AB är ett växande företag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Stockholm och Malmö. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom elbranschen, främst med elektriker, tekniker, ledande montörer och projektledare.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på eLinked? Här berättar vi mer om företaget och vilka fördelar det finns med att arbeta åt oss. Vi utmärker oss bland annat genom särskild omsorg om medarbetarna, bra möjligheter till kompetensutveckling, olika typer av förmåner och en god social gemenskap på arbetsplatsen. Läs vidare så berättar vi mer!

Omsorg om medarbetarna

Våra anställda är högst på listan när det handlar om att välja vad vi ska prioritera att lägga vår tid och energi på. Det är vår övertygelse att en bra arbetsgivare bryr sig om sina medarbetare. Medarbetarna är de viktigaste resurserna i det arbete vi utför och därför har vi sett till att vi har goda rutiner för kontakt, uppföljning och återkoppling mellan chef och medarbetare. Chefer hälsar regelbundet på ute på arbetsplatsen och följer upp, vilket skapar trygghet och bidrar till goda relationer mellan medarbetare och chef.

Att ha en god dialog med sin chef är en förutsättning för såväl trivsel som för att få möjlighet att genomföra ett bra arbete. Våra chefer lyssnar på medarbetarna, samtidigt som de kan vara tydliga när det gäller feedback och återkoppling på utfört arbete. Vi ser det som ett sätt att visa förtroende för våra anställda och ge dem chansen till ett kontinuerligt lärande.

Kompetensutveckling

Som konsult på eLinked arbetar du på projekt såväl kortare som längre arbetstoppar, med möjlighet till arbete runt om i hela landet. Du kan vara allt från lärling till färdigutbildad elektriker, tekniker, ledande montörer eller projektledare med många års erfarenhet. Vi anställer även offertingenjörer, konstruktörer och arbetsledare. Som elektriker på eLinked arbetar du ihop med våra övriga elektriker och ledande montörer ute på projekten.

På eLinked lyssnar vi på våra konsulter när det handlar om önskemål om att utvecklas inom olika arbetsområden. Hos oss finns möjlighet att prova på olika arbetsplatser och att arbeta åt många olika typer av kunder. Tack vare att du är konsult och får stor variation i ditt arbete har du utmärkta förutsättningar att utvecklas och lära dig mycket nytt. Något du kommer ha stor nytta av i hela ditt framtida arbetsliv.

Har du önskemål om var du vill bli placerad så lyssnar vi självklart. Många vill jobba nära hemmet för att minska restiden till och från jobbet, samt för att få “livspusslet” att gå ihop. Men längtar du efter att komma ut och röra på dig så finns det även möjlighet till “resjobb”, det vill säga att arbeta runtom i Sverige och sova borta delar av tiden med traktamente.

Vi erbjuder våra konsulter att vidareutbilda sig genom utbildningar och kurser. Det kan handla om specialiseringar eller certifieringar inom olika områden. Vårt kontaktnät är stort och som konsult hos oss är det lätt att knyta nya kontakter som kan vara värdefulla för din karriär. Med andra ord: hos eLinked får du ett fritt och omväxlande arbete med goda möjligheter att växa internt.

Förmåner

Vi erbjuder våra anställda en rad olika förmåner. Vi vet att lönen inte alltid är det viktigaste för medarbetarna, men det är viktigt att få rätt lön för det arbete man utför. Inte minst för att känna att arbetsinsatsen värderas och är uppskattad. Hos eLinked får du en konkurrenskraftig lön baserad på dina erfarenheter och kompetenser.

Vi är dessutom anslutna till installationsavtalet och bemanningsavtalet, erbjuder friskvårdsbidrag, kläder och verktyg av hög kvalitet, livförsäkring genom Fora och tjänstetelefon. Hos eLinked får du goda förutsättningar för att både trivas och göra ett riktigt bra jobb. Vi tror på våra konsulter och vill utrusta dem på bästa sätt för att arbetet ska bli väl utfört.

Tjänstepension är ingen självklarhet för alla arbetsgivare, men hos eLinked får du tjänstepension genom Fora. Kom ihåg att tjänstepensionen kan göra stor skillnad för hur mycket pengar du har att röra dig med när du blir pensionär. För vissa av oss kan det verka avlägset att gå i pension, men ju tidigare du börjar lägga grunden för en bra ersättning som pensionär desto goda chanser har du till ett gott liv även efter arbetslivet.

Gemenskap och glädje

På eLinked är det viktigt med arbetsglädje och social gemenskap. Därför erbjuder vi med jämna mellanrum våra konsulter att delta i sociala samlingar av olika slag. Följ med på sommarfest eller njut av ett gott julbord tillsammans med trevliga kollegor. Vi arbetar ständigt för att se till att det finns en god sammanhållning på arbetsplatsen, med många härliga kollegor. Idag är vi drygt 120 anställda och vi blir kontinuerligt fler och fler.

Våra anställda berättar själva att de trivs hos oss och vi märker också att många väljer att stanna hos oss under en längre tid, vilket talar sitt tydliga språk. Att få möjlighet att växa som yrkesmänniska i en härlig atmosfär och att få uppskattning för ett väl utfört arbete är några faktorer som vi tror bidrar till trivseln.

Lediga jobb

Nu har vi tittat lite närmare på vilka fördelar som finns med att arbeta hos oss på eLinked. Vi letar ständigt efter engagerade och talangfulla medarbetare. Är du intresserad av att börja arbeta hos oss? Ta en närmare titt på vilka lediga tjänster vi har utannonserade för tillfället. Du är varmt välkommen med din ansökan!