Rekrytering tjänstemän i installationsbranschen

Är det dags att växa inne på kontoret? Då har du kommit rätt! På eLinked arbetar vi med rekrytering av tjänstemän kopplat till installationsbranschen och besitter ett stort nätverk i branschen. Vi är specialiserade på installationsbranschen där vi har bred kompetens och erfarenhet inom rekrytering och kan hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten för just din verksamhet. Då vi specifikt arbetar med installationsbranschen vet vi vikten av rätt kandidat på plats och hur verksamheten fungerar.

Vi utför bland annat rekrytering av:

 • Projektledare
 • Kalkylator
 • Arbetsledare
 • Ekonomichefer
 • Säljare
 • Avdelningschef
 • VD
 • Ingenjör
 • Inköpare

Vad skiljer oss från andra rekryteringsföretag?

Det som skiljer oss från andra rekryteringsföretag är att vi specifikt arbetar med installationsbranschen och besitter stor kunskap och ett brett nätverk. Vi förstår hur din verksamhet fungerar, sätter oss in i företagskulturen och era specifika behov. På eLinked erbjuder vi även möjligheten till provhyrning, där ni även har möjlighet att hyra in kandidaten först innan ni anställer i egen regi.

Ingen förskottsbetalning

På eLinked arbetar vi enbart med debitering vid genomförd rekrytering och signerat anställningsavtal! Med vår unika modell betalar du endast när vi hittat guldkandidaten som ni faktiskt väljer att anställa, inga dolda uppstartskostnader, annonseringskostnader eller liknande. Detta ger dig full kontroll över dina rekryteringskostnader.  

På eLinked arbetar vi även med rekrytering av tjänstmän

Varför ska du använda hjälp i rekryteringsprocessen?

Att använda hjälp vid rekryteringsprocessen är som regel ett smart och kostnadseffektivt alternativ vid rekrytering av tjänstemän. Att använda eLinked i rekryteringsprocessen har många fördelar:

 • Nischad kompetens. På eLinked är vi specialiserade på installationsbranschen, där vi besitter ett stort nätverk. Vi utför många rekryteringar i branschen, både rekrytering till kunder och anställning till eLinked i egen regi. Därmed har vi stor erfarenhet från rekrytering i detta specifika segment och är proffs.
 • Bättre träffsäkerhet. Ett rekryteringsföretag har tillgång till ett stort nätverk av kandidater och kan därför hjälpa dig att hitta rätt person med rätt kompetens och erfarenhet för just din tjänst. Detta gör att vi kan hjälpa dig att hitta rätt kandidater snabbare än om du skulle göra det själv, då vi sedan tidigare har inarbetade kanaler.
 • Tidsbesparing. Att rekrytera tjänstemän är som regel en väldigt tidkrävande process. Med hjälp av eLinked kan du fokusera på det som är viktigt för din huvudverksamhet. Att genomföra en rekrytering får inte påverka huvudverksamheten och ska som regel göras med tid som inte finns.
 • Spara kostnader. En felanställning kan bli en mycket kostsam process. Det är som regel en liten kostnad att ta hjälp med rekrytering istället för att anställa fel personal. Att ta hjälp med rekryteringen kan vara kostnadseffektivt eftersom de ofta har redan etablerade kontakter och process för att genomföra rekryteringen. Er egen tid kostar också pengar!

Sammanfattningsvis kan vi på eLinked hjälpa dig att hitta rätt kandidat för tjänsten snabbare, spara tid, pengar och samtidigt som vi kan erbjuda dig kompetens för att hitta den perfekta kandidaten.

Hur arbetar vi med rekrytering av tjänstemän?

Önskar du att höra mer?

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö men arbetar även rikstäckande.