Rekrytering Elektriker

Rekrytering elektriker och ledande montörer

Rätt kompetens på rätt plats är en av grunderna vid en lyckad rekrytering. Vid rekrytering av elektriker och ledande montörer är det många faktorer som spelar in. Det är viktigt med allt ifrån personlighet, tidigare erfarenheter och kurser. Det är också av stor vikt att personen som blir rekryterad kommer trivas på arbetsplatsen och bli kvar under en lång tid.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö där vi kan möta kandidaten på plats, men arbetar också rikstäckande.

Vad skiljer oss från andra rekryteringsföretag?

Vi jobbar uteslutande med elbranschen och besitter hög kompetens inom det. Det är stor skillnad på att rekrytera till olika branscher och vi är proffs på just elbranschen. Vi har utvecklat en välbeprövad modell vid anställning av just elektriker.

Ingen förskottsbetalning

Vi arbetar uteslutande med debitering vid slutförd rekrytering och signerat anställningsavtal. Vi tar inte förskottsbetalt eller någon uppstartskostnad, därav är det minimal risk för er som slutkund. Finner vi inte guldkandidaten ska det inte kosta något.

Lyckas med rekrytering av elektriker och ledande montörer
Vi är specialister på rekrytering av elektriker.

Hur arbetar vi vid en rekrytering av elektriker eller ledande montör?

Varför ska man ta hjälp med rekryteringsprocessen?

Att hitta rätt personal är som regel en tidskrävande process, samt något som kan bli mycket kostsamt vid en felanställning. Det är som regel en liten kostnad att ta hjälp i denna process mot att anställa fel personal. Sett ur ett kostnadsperspektiv är det också bättre om du själv kan fokusera på den dagliga verksamheten istället för att rekrytera.

Önskar du att höra mer?

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.