Om eLinked AB

eLinked bemannar elbranschen

eLinked finns i dagsläget representerat ute hos flertalet stora & mellanstora företag i flera delar av Sverige. Vi har vårat huvudkontor i Göteborg och filial i Stockholm och Malmö. Vår ambition är att vara det ledande konsultföretaget inom elbrannschen, samt tjänstemannasektorn kopplat till branschen.

Vi som arbetar på eLinked har ett förflutet inom bygg- och bemanningsbranschen. För att säkerställa att vår personal besitter en kompetens som lever upp till kundens förväntningar, ställer vi höga krav på våra medarbetare vid anställning.

eLinked arbetar med uthyrning av elektriker och ledande montörer samt rekrytering av tjänstemän i sektorn. Vi tillsätter personal både till kortare arbetstoppar men även mer långtgående projekt.

Då skickliga och engagerade yrkesmän är vår viktigaste resurs är vi måna om att vara en bra arbetsgivare. eLinked är anslutna till installationsavtalet, erbjuder dig som anställd friskvårdsbidrag, samt andra förmåner därtill. Ytterligare utlovar vi ett fritt och omväxlande arbete, med möjligheter att bredda både dina vyer och ditt kontaktnät.

Söker ni meriterad personal till nya projekt? Eller är du på jakt efter ett nytt spännande arbete? Ta gärna kontakt med oss här så återkopplar vi så snart vi kan.

Bemanningsföretag i elbranschen