Hyra Elektriker

Hyra elektriker - hyr in duktig personal med ECY-certifikat.

Vi vet hur viktigt det är att matcha rätt kompetens med rätt arbetsplats. Det är också viktigt att ni själva får testa hur bra personalen funkar, vilket är fallet vid inhyrning. Ni debiteras per arbetad timma och får inga dolda kostnader i förbindelse med sjukskrivningar, semester eller inköp av kläder och kurser. Samtliga elektriker är certiferade och innehar ECY-certifikat. Det är också en fördel att kunna bemanna upp tidsbestämda projekt med kompetenta elektriker som är väl inkörda och specialister på just denna typ av jobb.

Det är viktigt att konsulten trivs på arbetsplatsen för att kunna göra ett bra jobb. Vi lägger därför vikt på att matcha rätt konsult med rätt arbetsplats. Det är viktigt att konsulten arbetar med den typen av jobb som den brinner för och vi har ett team med bred kompetens inom olika fält.

Vi arbetar med uthyrning av elektriker inom:

eLinked är ett bemanningsföretag som hyr ut ECY-ECY-certifierade elektriker

Vilka fördelar finns det med att hyra in elektriker istället för att anställa i egen regi?

Det finns många situationer där det kan vara en fördel att hyra in personal istället för att anställa i egen regi. Här är några exempel:

Tillfälligt behov: Om du har ett projekt eller en kanske ett specifikt arbetsmoment som kräver extra bemanning, men det inte är ett permanent behov, kan det vara mer praktiskt att hyra in personal. Du slipper det administrativa arbetet med att anställa egen personal och kan avsluta inhyrningen i önskad tid när arbetstoppen tagit slut.

Specialkompetens: Om du behöver en specialiserad kompetens för ett visst projekt, kan det vara lättare att hyra in den kompetensen än att anställa den specifika kompetensen själv. En felrekrytering kan fort bli en kostsam historia

Kostnadseffektivt: Att hyra in elektriker kan vara mer kostnadseffektivt än att anställa, eftersom du slipper uppstartskostnader i form av tid och pengar som läggs på rekrytering. Det är också alltid en startkostnad med nyanställd personal i form av kläder, verktyg, kurser och upplärning i företagets arbetsrutiner. Vid inhyrning så betalar du bara för den arbetade tiden och slipper risken för kostnader vid frånvaro.

Flexibilitet: När du hyr in personal har du möjlighet att anpassa antalet personalbehovet, beroende på projektets löptid och resursbehov. Detta gör det lättare att hantera kostnaderna och undvika att vara överbemannad med personal.

 

Önskar du att höra mer?

Vill du veta mer om oss eller våra elektriker? Kontakta oss genom vårt kontaktformulär så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.