Certifierade Fibertekniker för resejobb i Västsverige

Om företaget

eLinked AB är expansivt konsultbolag som arbetar inom El & installationsbranschen. Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, tekniker, ledande montörer och arbetsledare/projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalet samt bemanningsavtalet Tjänsteman och blir anställda och tillhörande på något av våra kontor/filialer Stockholm, Göteborg & Malmö.

eLinked sätter alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätter att ha en god kontakt med våra anställda.
Vi är lyhörda och måna om att alla skall trivas och må bra. Därför kör vi kontinuerlig uppföljning för att bemöta frågor och önskemål i den utsträckning som går.

eLinked söker nu certifierade fibertekniker till ett större anläggningsprojekt runt om i Väst Sverige, där resor med övernattning på vardagar kommer vara vanligt förekommande.
Du startar din anställning hos eLinked AB under 6 månader på en provanställning, och har du trivts bra och gjort ett gott intryck kommer du därefter gå över på en fast anställning hos vår Kund.
Vår kund är ledande inom bygg och infrastruktur.

Jobbeskrivning

Som fibertekniker hos vår kund ansvarar du för installation, underhåll och reparation av fibernät. Du utför kvalitetsmätningar och felsökningar samt säkerställer att infrastrukturen fungerar optimalt. Du trivs att arbeta självständigt mot uppsatta mål och håller fokus på att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Vi ställer högt fokus på samarbetet, noggrannhet och att vårt arbete följer gällande kvalitet och säkerhetsföreskrifter.

Ditt arbetsområde är hela Västsverige och Värmlands län. Resor förekommer i perioder och du har ca 10-12 övernattningar per månad.

Om Dig

Vi vill att du har erfarenhet av installation och underhåll av fibernät samt är certifierad enligt Incert. Har du en bakgrund eller utbildning inom el är det meriterade. Du bör vara initiativtagande, noggrann och ha god problemlösnings förmåga. Du är bra på att kommunicera och trivs med att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har behörighet B96 alternativt BE, B-körkort är ett krav.

Tjänsten erbjuder

Som konsult på eLinked arbetar du ofta ihop med våra övriga konsult, och ni går som uthyrd konsult till dom projekten vi är med och samarbetar på. När projektet sedan är klart placerar vi om dig på något nytt likvärdigt projekt, eller efter nya önskemål om du vill testa något annat. Här är möjligheten att få bredda sin kompetens och sitt kontaktnät mycket stora.
Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda, där du även har chansen att bredda ditt eget kontaktnät i branschen. Utöver det så erbjuds många härliga arbetskollegor med flera trevliga aktiviteter på firman.

Vi arbetar kontinuerligt med att kompetensutveckla våra konsulter genom att följa deras erfarenhet och utbilda inom kurser.

eLinked erbjuder:

 • God lön efter bakgrund/erfarenhet
 • Kollektivavtal: Installationsavtalet med tillhörande förmåner som reseersättning/restid mm.
 • Arbetstelefon med fria samtal och surf
 • Dator eller surfplatta - till projekt/ansvarsroller som kräver tydlig dokumentation
 • Fora: Olycksfalls försäkring - Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag via Nordic Wellness, Sats, 24/7.
 • Ett stort kontaktnät i el-branschen
 • Trevliga aktiviteter med firman
 • God uppföljning och kompetensutveckling
 • Möjlighet att växa internt
 • Utbildningar & Kurser

Kontakt

Har du fler frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta eLinkeds Göteborgskontor på 031-133676.

Välkommen med din ansökan!