Distributionselektriker Göteborg

Om företaget

eLinked AB är ett expansivt Konsultbolag som arbetar inom el & energibranschen.

Vi vill nu utöka vårat team av distributionselektriker där ni blir anställda på vår Göteborgsfilial men utgår med servicebil hemifrån eller alternativt hämtar upp servicebilen på firman.
Arbetena vi erbjuder inom distribution är service, underhåll och nybeläggning. Och det delas upp inom Gatubelysning, Linjemontage och nätanslutningar.

Tjänsterna önskas tillsättas så snart som möjligt. Sänd gärna in din ansökan redan idag.

Har du fler frågor om tjänsten vänligen kontakta eLinked på 031-133676 och be om att bli kopplad till Göteborgskontoret.

Arbetsbeskrivning:

Som Distributionselektriker kommer du främst att arbeta med Infrastrukturen av Gatubelysning, Linjemontage och nätanslutningar.
Arbetsdagen är både varierande och utmanande med planering av jobb och material, kontakta kund och samarbete mellan både kollegor och projektledare.
Du kommer ha hela Göteborg med omnejd som arbetsplats och därmed förekommer det resor under arbetstid, detta görs med servicebil.

Arbetsuppgifterna sträcker sig från felsökning & åtgärdande av distributionscentraler, Resning & planering av nya belysnings stolpar för gångbanor samt vägbanor. Renovering av hela belysnings nätverk till modern teknik m.m.
Skarvning av kabel, nyförläggning av linjenät, mätarbyten etc.

Tjänsten erbjuder

Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Här får du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen.
Du har även möjlighet att arbeta med resejobb inom hela landet samt i Danmark för dom som har erfarenhet inom distribution och trivs med att ligga borta på veckodagarna.

Vi erbjuder:
God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
Friskvårdsbidrag via Nordic Wellness, Sats, 24/7 & Premium Hälsan
Arbetstelefon
Servicebil
Stor frihet under ansvar
Ett kontaktnät inom el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
God uppföljning
Utbildningar & Kurser
Kompetensutveckling
Möjlighet att växa internt

Din profil

Denna tjänsten lämpar sig bäst för dig som uppskattar varierat fysiskt och tekniskt arbete i en frisk utomhus miljö, där planering och samarbete är en viktig del av arbetsdagen.
För att kvalificera för tjänsten ser vi gärna att du är självgående linjemontör och har några års erfarenhet som distributionselektriker.
Alternativt har du 5 år eller mer som installation eller driftelektriker och har arbetat med tyngre miljöer inom ställverk.

Krav för att söka tjänsten:

Fullständig El-utbildning
Körkort-B
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige
Minst 3 års erfarenhet som distributionselektriker
-Eller 5 år+ som service/installation/industri Elektriker. Gärna inom tyngre miljö.
Svenska flytande i tal och skrift (Då det förekommer viss administration och kommunikation med kollegor)

Meriter:
Kurser och certifikat såsom: ESA 19, Liftkort, Fallskydd.
Allmän Behörighet
Ledande montör