eLinked söker duktiga elektriker till västlänken

Om oss:
eLinked AB är ett expansivt konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen. Vi är idag dryga 130 st anställda elektriker, tekniker och ledande montörer på företaget, fördelat på våra tre kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.
Vi verkar inom Entreprenad, Service, Industri, Infrastruktur, Tillfällig ström, och Förnyelsebar energi, och söker kompetens inom samtliga områden för långsiktiga projekt.

Just nu ser vi efter flera duktiga elektriker för att stärka vårat lokala team i Göteborg, primärt till Västlänken som vi kommer vara delaktiga i under flera år framöver inom både elinstallation och byggström.

Vi önskar tillsätta tjänsterna löpande, lämna gärna in din ansökan hos oss redan idag.
Har du några frågor så tveka inte att kontakta eLinked kontoret på 031-133676.

Arbetsbeskrivning:
Då eLinked kommer vara delaktiga i elinstallationerna på Västlänken på samtliga stationer i Göteborg ser vi nu efter flera elektriker som vill vara med på resan, Sveriges största infrastrukturprojekt som beräknas pågå fram till 2027.

eLinked kommer att vara med på två områden inom västlänken, dels elinstallationer och även byggström.
Elinstallationer på del 1 & 4 (Centralstationen & Korsvägen) samt byggström på alla 4 delar i projektet.
Elinstallationer omfattar framförallt kraft, belysning, kanalisation, svagström samt styr & regler mm.

Byggström handlar om att förse arbetsplatsen med provisorisk el till alla maskiner och utrustning under hela byggtiden på byggarbetsplatsen, men även belysning under projektets gång.
Arbetsuppgifterna kommer att variera mellan nyinstallationer, service och underhåll av installerad utrustning samt demontage vid vidareflyttning.
Det kommer vara mycket nyinstallationer felsökning och service av byggcentraler, samt skarva kabel mm.

På byggström kommer det att förekomma både utomhus och inomhus arbeten under årens gång. Vi önskar gärna att du som söker kan tänka dig att arbeta en tid på projektet.

Tjänsten erbjuder:
Som anställd på eLinked AB arbetar du som elektriker-konsult uthyrd till våra kunders projekt. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Där har även du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen.
Utöver det så erbjudes många härliga arbetskollegor i ett ungt och dynamiskt gäng, med många trevliga aktiviteter på firman.

Vi arbetar kontinuerligt med att kompetensutveckla våra elektriker genom att följa deras erfarenhet och utbilda inom kurser. Många av våra elektriker har startat som 1-3 års montörer och är idag Ledande montör på projekt, eller ledande montörer som idag är projektledare.

eLinked erbjuder:
-God lön efter bakgrund/erfarenhet
-Ackord på de arbetsplatser som erbjuder detta
-Kollektivavtal: Installationsavtalet
-Arbetstelefon med fria samtal och surf
-Dator eller surfplatta - till projekt/ansvarsroller som kräver tydlig dokumentation
-Fora: Olycksfalls försäkring - Tjänstepension
-Friskvårdsbidrag via Nordic Welness eller Sats
-Ett stort kontaktnät i el-branschen
-Trevliga aktiviteter med firman
-God uppföljning
-Möjlighet att växa internt
-Utbildningar & Kurser

Din profil:
Vi söker dig som har arbetat ett par år som installations/service elektriker och vill vara med på Göteborgs största byggprojekt.
I projektet kommer det över tid att finnas blandade arbetsuppgifter där du får möjlighet att vara med och arbeta med olika moment. Det är även viktigt att du är en lagspelar som gillar att arbeta tillsammans med andra då du kommer arbeta med kollegor från eLinked.

Krav för att söka tjänsten:
Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige, certifikat utanför Norden måste vallideras
Minst 3 års erfarenhet som elektriker
Svenska eller Engelska flytande i tal och skrift

Meriter:
Körkort B
Allmän Behörighet
Tidigare erfarenhet av temporär el/ Byggström.
Tidigare erfarenhet av elinstallationer på infrastrukturprojekt.