eLinked söker Värmemontör

Om företaget

eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen. Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker och ledande montörer, samt även montörer i övrigt inom installation.
Vi arbetstoppar befintliga projekt, eller går in med hela arbetslag. Och hos oss har du därför möjlighet att testa på flera olika projekt och därmed kompetensutvecklas om så önskas.
Utöver det arbetar vi även med konsultuthyrning av tjänstemän samt rekrytering inom hela installationsbranschen.
eLinked har sitt Huvudkontor i Göteborg, med filialer i Stockholm och Malmö.

Kundföretaget är en stor aktör inom byggsektorn som erbjuder maskiner och verktyg för uthyrning samt bodetablering och temporär el & värme till byggarbetsplatser. På denna arbetsplats är det stort fokus på arbetsmiljö och att medarbetarna ska trivas samt utvecklas i sin yrkesroll. Detta är en arbetsplats med god struktur och en omhändertagande miljö.

Tjänsten avser en provhyrning där möjlighet att ta anställning direkt hos kundföretaget är möjligt, givet att det fungerat bra och alla parter är nöjda.

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst ansvarar du för montering, installation och driftsättning av produkter relaterade till uppvärmning på byggarbetsplatser. Du kommer även vara med i planering/förberedelsefasen och avetablering samt service av produkter när dom kommer tillbaka från bygge till depå. Här finns även möjlighet att arbeta med service/reparationer av olika aggregat samt hjälpa till på el-sidan, då företaget också arbetar med temporär el till projekten.

Du är kundföretagets ansikte utåt mot kund, vilket innebär att du bör vara serviceminded och besitta en god problemlösningsförmåga. I denna tjänst har du en rolig och omväxlande vardag där du kommer få möjlighet att utvecklas och jobba med ett härligt team där det är högt i tak. Tjänsten är förlagd i Stockholm.

Tjänsten erbjuder

Tjänsten erbjuder en varierad vardag, där du har möjlighet att både arbeta med nyinstallationer & underhåll/service av värmeanläggningar. I rollen som värmemontör har du mycket frihet under ansvar, där du får lösa problem på plats på olika projekt. För den som vill utvecklas vidare så finns möjlighet på sikt att ta mer ansvar eller andra titlar. Utöver det så erbjuder tjänsten:

-God lön
-Kollektivavtal
-Försärkingar
-Företagets rabatter
-Roliga events/kickoffs
-Friskvårdsbidrag med SATS & Nordic Welness efter 6 månaders provanställning
-Utbildningar

Din profil

Krav för att söka tjänsten:
Har relevant erfarenhet från Installation eller VVS
Körkort B
Goda kunskaper om verktyg och material inom byggsektorn
Vana att vara på entreprenadprojekt
Goda kommunikationsegenskaper
Svenska språket i tal & skrift

Meriterande är om du:
Är utbildad inom elinstallation & har ECY-certifikat
Är utbildad inom VVS
Har arbetat med tillfällig värme till byggetableringar sedan tidigare.