Säljande Konsultchef till eLinked i Stockholm

Vi på eLinked AB söker efter två drivna konsultchefer med försäljningsfokus till vårt kontor i Solna. Vi letar efter någon som delar vår entusiasm, som vill fira framgångar tillsammans med oss och samtidigt ha möjlighet att utmana och driva våra affärer framåt.

Vi på eLinked är ett expanderande bemanning/konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Elektriker, tekniker & ingenjörer inom elbranschen. Vi lägger stor vikt på att du är en lagspelare som värderar ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor.

Jobbeskrivning:

På eLinked trivs du som vill vara en del av en positiv och dynamisk arbetsmiljö där vi utmanar varandra och har roligt tillsammans. Vi är ett företag med högt i tak, där alla har möjlighet att få vara med att påverka och förändra. Vi tror på att skapa värde för både konsulter och kunder.

Som säljande konsultchef har du en 360 roll där du ansvar för att leda ditt team av konsulter och se till att de utvecklas individuellt. Vi värdesätter lagandan högt och strävar efter att tillsammans hitta och matcha konsulter med spännande projekt inom el och energibranschen.
Du kommer även att ta egna initiativ, driva affären framåt och ha stor frihet att forma din arbetsdag. Att knyta kontakter med både nya och befintliga kunder är en viktig del av din roll, liksom att intervjua kandidater och ansvara för rekryteringsprocessen.

Erfarenhet:

Vi värdesätter snabbtänkthet, mod och förmågan att bygga relationer. Att du kan kommunicera effektivt med människor i olika situationer är avgörande, och det är en vinst i våra ögon när du hjälper andra att växa och lyckas.
Din erfarenhet inom bemanningsbranschen med fördel inom El/byggbranschen är ovärderlig för oss och ditt befintliga nätverk hjälper oss att expandera vår verksamhet. Varje dag imponerar du oss med ditt engagemang, driv och affärsmässighet.

För att passa in i rollen är det viktigt att du kan skapa förtroendefulla relationer med olika typer av människor, från nyutbildade till erfarna konsulter och kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning och ledarskap, helst inom bemanning/konsultbranschen eller inom el och bygg branschen. Du har vidare ett sälj och resultatansvar för att bygga och utveckla ditt team av konsulter och kunder.

Vi ser gärna att du som söker har:
·Tidigare erfarenhet som säljande konsultchef inom bemanning, konsultbranschen, alternativt motsvarande el/säljerfarenhet.

·Är en pragmatisk, lyhörd, engagerad och kommunikativ ledare.

·Ett intresse för marknaden och följer den löpande för att planera konsulter utefter marknadens möjligheter.

·En god affärsmässighet och förmåga att arbeta både kort- och långsiktigt med ett resultatorienterat förhållningssätt som driver organisationen framåt

·Ett flexibelt, lösningsorienterad och angeläget arbetssätt att hitta talanger samt ett kreativt tillvägagångssätt för att nå resultat.

·En god datavana, med en god administrativ planering, noggrannhet och organisering av ditt arbete.

eLinked erbjuder:

Ett expansivt bolag i en marknad som har mycket stor efterfrågan på våra tjänster, samt en möjlighet att få vara med och påverka både bolagets och din egen utveckling. Vi ser efter långsiktiga kollegor som drivs av att göra affärer och anställa och underhålla efterfrågad konsult och kompetens i marknaden.

·God fast lön + lukrativ provisionsmodell.

·Tjänstepension & friskvårdsbidrag.

·Edenred Lunchkort på 1000kr/månad.

·Bra affärssytem, rätt verktyg och system för att jobba så tidseffektivt som möjligt, samt kunna hålla dig uppdaterad inom branschen.

·Möjlighet till förmånsbil efter provanställning.

·Ett härligt team av kollegor och medarbetare.

·Roliga evenemang med firman.

·Stort kontaktnät och möjlighet att leverera på redan upphandlade ramavtal och större projekt.

·Möjlighet att vidareutvecklas och växa internt.

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team i Stockholm, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och intervjuer kommer att genomföras löpande. Har du några frågor är du välkommen att
kontakta vår regionchef Kristoffer Larsson.

Om företaget

eLinked AB är expansivt Bemanning/Konsultbolag som arbetar inom el och energibranschen. Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker och ledande montörer, och tillämpar installationsavtalets kollektivavtal och bemanningsavtalet ambulerande konsult.
Vi arbetstoppar befintliga projekt, eller går in med hela arbetslag.
Och hos oss har medarbetare därför möjlighet att testa på flera olika projekt och därmed kompetensutvecklas vidare.
Utöver det arbetar vi även med konsultuthyrning av tjänstemän samt rekrytering inom hela installationsbranschen. eLinked har flera lokala och nationella ramavtal inom Infrastruktur, Industri och entreprenad, där vi kan erbjuda långa säkra arbetsplatser, varvat med löpande försäljning på nya projekt.

eLinked har sitt Huvudkontor i Göteborg, med filialer i Stockholm och Malmö.